Παροχές

 1. ΥΠΟΔΟΧΗ (Ρεσεψιόν) Στο Ξενοδοχείο λειτουργεί υπηρεσία υποδοχής 24 ώρες (ρεσεψιόν).

  ΑΦΙΞΗ/ CHECK IN: Την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξής σας μπορείτε να μπείτε στο δωμάτιο από τις 14:00.

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ CHECK OUT:  Παρακαλείσθε την ημέρα της αναχώρησης να ελευθερώσετε το δωμάτιό σας μέχρι τις 12:00. Σε περίπτωση που θέλετε να αναχωρήσετε αργότερα πρέπει να το δηλώσετε 1 ημέρα νωρίτερα στη Ρεσεψιόν. Για την παράταση της παραμονής σας θα υπάρξει έξτρα χρέωση αναλόγως της παράτασης .

  Κατά την διάρκεια της απουσία σας από το ξενοδοχείο το κλειδί του δωματίου πρέπει να το παραδίνεται στην ρεσεψιόν (σε περίπτωση απώλειας του κλειδιού υπάρχει έξτρα χρέωση που ανέρχεται στα 15 ευρώ).

  ΙΝΤΕΡΝΕΤ Το Ξενοδοχείο διαθέτει για του πελάτες μας δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η πρόσβαση γίνεται μέσω ασύρματου δικτύου (WIFI / WLAN). Για να συνδεθείτε κάντε αναζήτηση:

  για τον 1ο όροφο το Ikaros 1,

  για τον 2ο όροφο το Ikaros 2,

  για τον 3ο όροφο  το Ikaros 3 και

  για το Μπαρ το Ikaros bar.

  Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ του δικτύου είναι: 2108981320

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ/ΦΑΞ Το τηλέφωνο του Ξενοδοχείου είναι 2108981320 και το φαξ είναι 2108981321. Στην ρεσεψιόν επίσης διαθέτουμε εκτυπωτή-φωτοτυπικό για την εξυπηρέτησή σας. Για να τηλεφωνήσετε σε άλλο δωμάτιο καλέστε απ’ ευθείας τον κωδικό του δωματίου, για να επικοινωνήστε με τη Ρεσεψιόν καλέστε το (0). Για εξωτερική κλήση εισάγετε πρώτα το (9).

  ΠΡΩΙΝΟ Το πρωινό σερβίρεται από τις 07:30 έως και τις 11:30 στο καθιστικό ή στη βεράντα του ξενοδοχείου (Το κόστος του πρωινού είναι 5 ευρώ ανά άτομο). Υπάρχει δυνατότητα παροχής πρωινού στα δωμάτια.

  Δυνατότητα παροχής πρωινού νωρίτερα κατόπιν αιτήματος πελάτη.

  ROOM SERVICE Παρέχεται δωρεάν στα δωμάτια από τις 7:30 έως τις 19:30.

  Στα δωμάτια απαγορεύεται η παρασκευή  φαγητού και η χρήση από τους πελάτες πετρελαιομηχανών, καμινέτων, ηλεκτρικών συσκευών κλπ.

  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά από τις 12:00 έως τις 14:00. Τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται κάθε 3 μέρες και ο ιματισμός μπάνιου κάθε 2 μέρες. Κατόπιν ειδικού αιτήματος του πελάτη μπορεί να γίνει και αυθημερόν αλλαγή του ανωτέρω ιματισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των λευκών πετσετών και του ιματισμού εκτός του χώρου των δωματίων. Κάθε καταστροφή ή απώλεια τους χρεώνεται στον πελάτη.

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ενός παιδικού κρεβατιού στο δωμάτιο.

  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει λήψη από δορυφορικά προγράμματα. Παρακαλούμε να ρυθμίζετε την ένταση της τηλεόρασης έτσι ώστε να μην ενοχλούνται τα διπλανά σας δωμάτιά.

  ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Μπορείτε να σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας  στο χώρο του ιδιόκτητου  παρκινγκ. Παρακαλούμε  να μην παρεμποδίζετε την ομαλή κυκλοφορία.

  ΤΑΞΙ Μπορείτε να παραγγείλετε από τη Ρεσεψιόν. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Ρεσεψιόν ή ενημερωθείτε από τον οδηγό για την τιμή της διαδρομής, πριν επιβιβασθείτε.

  ΝΕΡΟ Το νερό των δωματίων προέρχεται από το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου της περιοχής και είναι πόσιμο.

  ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Στη Ρεσεψιόν για εξόφληση του λογαριασμού σας γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

  ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο για την φύλαξη αποσκευών και διαφόρων αντικειμένων.

  ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Σε περίπτωση που χάσατε κάποιο αντικείμενο παρακαλούμε απευθυνθείτε αμέσως στη Ρεσεψιόν. Το Ξενοδοχείο δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αντικείμενα που βρίσκονται στα δωμάτια ή σε κοινόχρηστους χώρους.

  ΒΛΑΒΕΣ Για τυχόν βλάβες στο δωμάτιό σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Ρεσεψιόν. Η αποκατάσταση γίνεται την ίδια ημέρα. Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε ειδικούς τεχνικούς λόγους.

  ΑΦΥΠΝΙΣΗ Εάν επιθυμείτε αφύπνιση παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Ρεσεψιόν καλώντας το (0).

  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ/ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης γυαλιών και συλλογής  μπαταριών.

  ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ Παρακαλούμε να τηρείτε το ωράριο κοινής ησυχίας από 15:00 έως 17:00 και από 23:00 έως 07:00.

   

                                                                             Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή!